Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ З НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «МІЖНАРОДНІ ФІНАНСОВІ ОРГАНІЗАЦІЇ»

У межах тематики відкритої лекції було розкрито форми відносин України з міжнародними фінансовими організаціями, акцентовано увагу на різних механізмах фінансування міжнародних фінансових організацій, що співпрацюють з Україною та виокремлено саме ті механізми за якими здійснюється фінансування України, охарактеризовано державне регулювання процесу розроблення та реалізації проектів, що фінансуються міжнародними фінансовими організаціями в Україні та проаналізовано заборгованість України перед міжнародними фінансовими організаціями.
Лекцію супроводжувала інтерактивна презентація, що дозволило лекторці швидко переходити від характеристики теоретичних питань до розгляду практичних аспектів співпраці України з міжнародними фінансовими організаціями. Особливу увагу було звернуто на статистичні дані фінансування України міжнародними фінансовими організаціями, в тому числі в умовах воєнного стану. На занятті активно використовувались різноманітні методи активізації уваги слухачів, зокрема онлайн-опитування за допомогою learningapps та mentimeter, дискусійні питання, що дозволило зберегти стійку увагу здобувачів вищої освіти протягом усього заняття. 
На занятті були присутні представники професорсько-викладацького складу кафедри менеджменту, фінансів, банківської справи та страхування д.е.н., проф. Віктор СИНЧАК, д.е.н., доц. Павло ІЖЕВСЬКИЙ, к.е.н. Галина БУЛАТ, к.е.н., доц. Наталія ЗАХАРКЕВИЧ, к.е.н., доц. Андрій КОРЮГІН, к.е.н. Алла КРУШИНСЬКА, к.е.н., доц. Наталія ТКАЧУК, Юлія ГРАМАТОВИЧ. Заняття одержало схвальні відгуки, зокрема відзначено професіоналізм лекторки, вміння зосередити увагу слухачів на головних положеннях матеріалу лекції, створити творчу атмосферу.