Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Відкрита лекція д.е.н., доцента Іжевського Павла Григоровича на тему "Управління інноваційними проектами"

16 березня 2023 року відбулась відкрита лекція професора кафедри  менеджменту, фінансів, банківської справи та страхування  д.е.н., доцента Іжевського Павла Григоровича для студентів 4 курсу спеціальності 073 Менеджмент з  дисципліни «Управління інноваціями» на тему «Управління інноваційними проектами». Актуальність теми та викладений матеріал лекції викликали неабиякий інтерес з боку студентів та викладачів кафедри. Під час лекційного заняття, яке проводилося з використанням відео конференції  на базі системи ZOOM  з елементами проблемного навчання, було акцентовано увагу лектора на:
 основних засадах управління інноваційними проектами;
 методах планування та реалізації інноваційних проектів;
 огляді та застосуванні програмних продуктів та інструментів планування та реалізації проектів;
 підходах до фінансування інноваційних проектів та можливостях його здійснення за допомогою Державної Інвестиційної Фінансово-Кредитної Установи тощо.
Лекція пройшла в дружній атмосфері із розглядом прикладів планування та реалізації проектів в Україні та за кордоном, високим рівнем комунікативної віддачі між лектором та студентами у вигляді поставлених запитань та вичерпних відповідей. Використання інноваційного інструменту зв’язку з аудиторією Mentimeter дало можливість інтерактивно визначити результати засвоєння основних моментів викладеного матеріалу студентами та підтвердити високий рівень його засвоєння.