Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Вебінар «Пенсійне страхування: проблеми та перспективи»

17 лютого 2023 року в рамках вивчення навчальної дисципліни «Соціальне страхування» для студентів 2 та 3 курсів за спеціальністю 232 Соціальне забезпечення галузі знань 23 Соціальна робота пройшов вебінар, присвячений проблематиці пенсійного страхування на державному та недержавному рівнях. Спікером заходу виступила  к.е.н., директор страхової компанії «ТАС Лайф» Яцишин Наталія Зіновіївна, яка докладно розповіла про стан пенсійного страхування в Україні й тенденції його розвитку. Окремо окреслила проблеми чинної системи пенсійного забезпечення, порівнявши її зарубіжними країнами. Студенти мали змогу ознайомитися не лише з теоретичними основами недержавного пенсійного страхування, але й розрахувати розмір додаткової пенсії за допомогою програмного забезпечення страхової компанії. 
Наталія Зіновіївна, маючи значний досвід викладацької та практичної роботи змогла зробити захід цікавим, насиченим інформацією та водночас доступним для розуміння, підтвердженням чого є запитання та дискусії ініційовані студентами.  Залучення практиків до навчального процесу дозволяє не лише урізноманітнити формат онлайн-занять, але й познайомити студентів з практичними аспектами їх майбутньої трудової діяльності. 
Щиро дякуємо Наталії ЯЦИШИН за її бажання ділитися власним досвідом та витрачені час і зусилля при підготовці й проведенні вебінару!