Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Атестація здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

14 червня 2023 р. відбулася атестація здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти у вигляді комплексного атестаційного екзамену за фахом.

Атестація здобувачів вищої освіти у Хмельницькому університеті управління та права імені Леоніда Юзькова  здійснюється відповідно до: Закону України «Про вищу освіту», Положення про організацію освітнього процесу в університеті, Положення про екзаменаційну комісію з атестації осіб, які здобувають освітній ступінь бакалавра, магістра та інш.
Її мета - перевірка теоретичної, компетентнісної та практичної підготовки здобувачів вищої освіти, демонстрація знань за спеціальністю, навичок практичного застосування теоретичних знань, отриманих за час навчання через систематизацію й аналіз цих знань, демонстрація здатності практичного вирішення поставлених перед здобувачем конкретних завдань.
Командна робота голови (д.е.н., професора, професора кафедри менеджменту, фінансів, банківської справи та страхування, гаранта освітньої програми Віктора СИНЧАКА) та членів екзаменаційної комісії (к.е.н., доцентки, доцентки кафедри Алли КРУШИНСЬКОЇ, к.е.н., доцентки, доцентки кафедри Тетяни САМАРІЧЕВОЇ), мотивована поведінка здобувачів вищої освіти дали можливість констатувати факт їх успішної атестації за освітнім ступенем «бакалавр» та присвоєння їм відповідної кваліфікації.
Впевнені, що наші вихованці гідно проявлять себе на професійній ниві, постійно примножуватимуть власні знання та уміння, отримані в університеті!
Вітаємо бакалаврів з отриманням першого рівня вищої освіти та радо запрошуємо продовжити навчання у магістратурі університету за спеціальністю 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок!

На світлині - радісні та щасливі здобувачі вищої освіти, горді за своїх вихованців - науково-педагогічні працівники кафедри менеджменту, фінансів, банківської справи та страхування.