Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Перемога команди 1-го курсу у 2-му етапі інтелектуальних ігор щодо місцевої представницької демократії

Ми раді повідомити, що команда першого курсу юридичного факультету кафедра міжнародного та європейського права Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова здобула перемогу у 2-му етапі інтелектуальних ігор щодо місцевої представницької демократії!
Наші зіркові учасники:
Дмитро Шевеленко
Дарʼя Миколайчук
Дарина Москвяк
Рудковська Валерія
Заєць Катерина
Нечай Софія
Григорчук Вікторія
22 травня 2024 року вони змагалися в захоплюючому квізі, організованому всеукраїнською громадською кампанією «Атестація депутатів місцевих рад» у рамках ініціативи «Молодь у місцевому самоврядуванні». Гра складалася з трьох раундів: перевірка правдивості тез, вибір правильних відповідей і формат “що? де? коли?”. Наша команда продемонструвала високий рівень знань та виграла головний приз — сертифікати на купівлю книг. Ми пишаємося їхньою перемогою та вдячні організаторам за можливість взяти участь у такому важливому заході!
Особлива подяка керівнику ГО «Хмельницька ініціатива» Олег Черненко за чудову організацію та підтримку. Ці інтелектуальні ігри не лише допомагають молоді поглибити свої знання, а й зацікавлюють їх тематикою місцевого самоврядування та демократії. Впевнені, що наші студенти й надалі будуть активно брати участь у таких заходах!