Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Зустріч студентів юридичного факультету з прокурором Хмельницької обласної прокуратури Володимиром Павлишиним

04 березня 2024 року відбулася зустріч студентів з прокурором відділу організації і забезпечення підтримання публічного обвинувачення в суді Хмельницької обласної прокуратури Павлишиним Володимиром Ігоровичем.  
Під час зустрічі обговорено засади організації і діяльності прокуратури, вимоги, які ставляться до кандидатів на посаду прокурора, основні функції, завдання та повноваження прокурора, професійну етику та інші аспекти специфіки роботи та особливості професії прокурора. 
Зустріч допомогла студентам не тільки засвоїти теоретичний матеріал в рамках вивчення навчальної дисципліни «Правничі професії та правничі інституції», а й краще зрозуміти професійну діяльність прокурора. Це була унікальна можливість сформувати уявлення про те, які перспективи роботи можуть чекати сучасного студента, на що слід звернути увагу під час навчання та отримати заряд мотивації стати висококласними професіоналами.
Щиро дякуємо Володимиру Ігоровичу за можливість отримати безцінний практичний досвід та висловлюємо сподівання на те, що такі зустрічі стануть систематичними!