Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Хмельницький науково-дослідний експертно-криміналістичний центр відвідали студенти-правники Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова

За ініціативи професорів кафедри кримінального права та процесу, Юрія Туровця та Володимира Копанчука, традиційно, напередодні завершення опанування курсу криміналістики, студенти бакалаврату юридичного факультету завітали з ознайомчим візитом до Хмельницького НДЕКЦ.
У ході зустрічі, заступник директора центру Олег Кравчук розповів про структуру та основні завдання діяльності центру, особливості проведення ряду експертиз, наявну матеріально-технічну базу.
Студентам було продемонстровано фільм про роботу установи як базового центру в області для проведення криміналістичних та інших експертних досліджень, забезпечення роботи правоохоронних організ з метою розкриття, розслідування та попередження злочинної діяльності.
Про роботу експертів-криміналістів студенти дізнались в ході ознайомчого відвідування ряду криміналістичних лабораторій НДЕКЦ.
Насамкінець, студенти поділились позитивними враженнями від побаченого та сфотографувались на згадку про візит.