Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Бінарне семінарське заняття з навчальної дисципліни «Процесуальні рішення у кримінальному провадженні»

7 березня 2024 року завідувачем кафедри кримінального права та процесу, к.ю.н., професором Крушинським С.А. спільно з суддею Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області Дзюбаком О.В. було проведено бінарне семінарське заняття з навчальної дисципліни "Процесуальні рішення у кримінальному провадженні" на тему "Загальні положення про процесуальні рішення у кримінальному провадженні" для студентів магістратури за спеціальністю 081 Право.
На занятті було розглянуто питання сутності, правових властивостей та правової природи процесуальних рішень у кримінальному провадженні, їх класифікації, механізму, правил та суб'єктів прийняття процесуальних рішень, а також змісту і форми процесуальних рішень.
Окрему увагу суддя Дзюбак О.В. приділив питанню мотивування процесуальних рішень та поділився зі студентами особистим досвідом мотивування ухвал слідчого судді про застосування або відмову у застосуванні до підозрюваного запобіжних заходів.
Принагідно дякуємо Олександру Васильовичу за участь в освітньому процесі та можливість перейняття студентами цінного практичного досвіду!
 

Фотогалерея