Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Міжнародна мультидисциплінарна конференція «Основні проблеми та виклики університетської освіти в умовах війни: Україна – 2022»

3 квітня 2023 року відбулась Міжнародна мультидисциплінарна конференція «Основні проблеми та виклики університетської освіти в умовах війни: Україна – 2022» яка проводилась Університетом Манітоби (Канада).
Метою заходу стали налагодження комунікації між учасниками освітнього процесу на міжнародному рівні, відкриття нових шляхів навчання, викладання, наукового пошуку в умовах війни.
Від Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова спікером виступила Ольга НАГОРНА − завідувачка кафедри мовознавства Хмельницького, університету управління та права імені Леоніда Юзькова, докторка педагогічних наук, доцентка.
Предметом обговорення стали актуальні проблеми студентів і науковців, які змушені працювати в умовах війни та шляхи їх вирішення із врахуванням питань безпеки, психологічного стану й трансформаційних освітніх методів і технологій.
Щиро дякуємо усім учасникам та організаторам наукового заходу. Сподіваємось на подальшу плідну міжнародну комунікацію спрямовану на підтримку учасників освітнього процесу, які змушені працювати під час війни.