Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

ЗУСТРІЧ З ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ

24 січня 2024 року відбулась робоча зустріч представників університету, першої проректорки Ірини КОВТУН, деканеси факультету управління та економіки Тетяни ТЕРЕЩЕНКО, завідувачки кафедри фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку Алли КРУШИНСЬКОЇ з директором Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Державної митної служби України Андрієм ВОЙЦЕЩУКОМ. 
У ході зустрічі були конкретизовані напрями співпраці між університетом та департаментом, у тому числі, визначені пропозиції щодо удосконалення освітніх програм «Магістр менеджменту», «Магістр фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку», «Магістр публічного управління та адміністрування. Територіальне управління та місцеве самоврядування», змістового наповнення проекту освітньої програми «Магістр фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку. Митна справа», обговорені можливості проходження у департаменті практики (стажування) учасниками освітнього процесу університету, реалізації програм підвищення кваліфікації тощо.
Цікавим доповненням була також екскурсія стінами департаменту, яка дозволила поринути в історію становлення та розвитку Державної митної служби України, більш детально ознайомитись з основними  векторами роботи Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення.