Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Затишок і знання у «Ресторації Шпіґеля»

Готельно-ресторанна справа є ядром індустрії гостинности і ключовим елементом сфери туризму. Саме тому, освітньо-професійна програма «Бакалавр туризму» Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова, в рамках начальної дисципліни «Організація готельно-ресторанного господарства», передбачає безпосереднє проведення занять на базі відповідних господарюючих суб’єктів.
Так, 26 вересня 2023 року, директорка «Ресторації Шпіґеля» Ганна ДІЛЬ провела у своєму закладі доволі цікаву лекцію для третьокурсників спеціальности 242 Туризм і рекреація на тему «Керівник та підлеглий в готельно-ресторанній індустрії». Цінність заняття вирізнялася захоплюючою екскурсією та безпосереднім долученням персоналу. Наші здобувачі вкотре переконалися у практичній дієвості професійної підготовки саме в такому наглядному безпосередньо-дружному й атмосферно-сприятливому форматі. Третьокурсники, на прикладі «Ресторації Шпіґеля», побачили й усвідомили наскільки важливою є побудова власної моделі відносин між керівником та підлеглими. Правильність підходу на поверхні явищ виливається багаторічним успіхом господарювання і бажанням залишатися членом цього колективу.
Варто підкреслити неухильне дотримання усіх умов безпеки освітнього процесу у Хмельницькому університеті управління та права імені Леоніда Юзькова одночасно з безперервним процесом подачі навчального матеріялу – адже зі звуками сирен лекторка відвела студентів до укриття і там продовжила заняття. На щастя, тривога не була довгою і наші третьокурсники в хорошому настрої повернулися до «Ресторації Шпіґеля», де за смачним чаюванням у затишній залі продовжили здобувати важливі для свого професійного успіху знання та досвід.