Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Заняття у готельно-ресторанному комплексі «Південна Брама»

Проведення навчальних занять на підприємствах є корисним практичним досвідом для студентів. Відтак, з метою набуття цінних професійних навичок, 28 листопада 2023 року старша викладачка кафедри публічного управління та адміністрування Ганна ДІЛЬ організувала і провела для третьокурсників освітньої програми «Бакалавр туризму і рекреації» Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова заняття у готельно-ресторанному комплексі «Південна Брама».
Будучи власницею «Південної Брами», Ганна ДІЛЬ провела для студентів чудову екскурсію, звертаючи увагу на важливі деталі готельно-ресторанного комплексу і згадуючи як саме формувалася Концепція та якісно облаштовувався заклад. Приємно було слухати як ідея поступово втілювалася в бажану реальність. Лекторка розділила заняття з освітнього компонента «Організація готельно-ресторанного господарства» на «ресторанну» і «готельну» складові й кожна з них проводилася у відповідній частині «Південної Брами». «Ресторанна» складова виявилася не тільки вельми цікавою, але й смачною, позаяк була присвячена традиційній українській страві – борщу. Національна гордість переповнювала серця, коли разом з пізнавальними розповідями про цю неповторну українську страву вкотре згадали про те, що елемент «Культура приготування українського борщу» внесений до Списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО, що потребує термінової охорони. «Готельна» компонента заняття була презентацією найкращих готелів Світу з цінними професійними коментарями лекторки.
Комплексне заняття у «Південній Брамі» залишило свій позитивний відбиток у формуванні фахових навичок та аналітичних уміннях студентів спеціяльности 242 Туризм і рекреація. У кожного здобувача вималювалася власна думка щодо якісної організації готельно-ресторанної справи.