Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Захист маґістерських робіт: адаптація до умов сьогодення

Якісна та безперервна реалізація освітнього процесу завжди передбачає дотримання усіх заходів безпеки. Тому повітряна тривога не завадила захисту кваліфікаційних робіт здобувачами освітньо-професійної програми «Маґістр публічного управління та адміністрування. Територіальне управління та місцеве самоврядування» Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова, який відбувся 15 лютого 2024 року.
Завдяки якісній системі сповіщення та зручному облаштуванню укриття – захист кваліфікаційних робіт продовжився звичним чином. Здобувачі досить швидко зуміли зосередитися на основних результатах свого дослідження і їхні доповіді були логічними та змістовними. Цікава, актуальна і різнобічна тематика маґістерських робіт супроводжувалася не менш важливими питаннями й уточненнями з боку членів комісії – доцентки Ірини КОВТУН і професора Едуарда ЩЕПАНСЬКОГО. Відповіді містили свіжий погляд випускників на ту чи іншу досліджувану проблему.
Щиро вітаємо здобувачів освітньо-професійної програми «Маґістр публічного управління та адміністрування. Територіальне управління та місцеве самоврядування» з успішним захистом кваліфікаційних робіт. Бажаємо професійно реалізувати себе в обраній сфері.