Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Захист кваліфікаційних робіт випускників спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування

Завжди цікавою та насиченою є атестаційна червнева пора у Хмельницькому університеті управління та права імені Леоніда Юзькова. Так, 19 червня 2023 року відбувся захист кваліфікаційних робіт випускників спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування. Відчуваючи специфіку та міру відповідальності обраної професії, здобувачі серйозно віднеслися до вибору тем бакалаврських робіт. Далася взнаки й вироблена упродовж навчання освітня траєкторія, що природно окреслила спектр дослідження під потрібним кутом актуальності.
Науково-практичний підхід до виконання та захисту кваліфікаційних робіт був об’єктивно продиктований існуючими реаліями. Послідовне вивчення обраної проблеми дозволило випускникам розібратися в об’єкті і предметі дослідження, виокремити важливі завдання, зібрати необхідний матеріал, здійснити відповідний аналіз, запропонувати шляхи покращення і розробити конкретні заходи, а також якісно презентувати результати своєї роботи. Враховуючи теперішні обставини, усім здобувачам створено належні технічні й безпекові умови захисту. За результатами навчання, атестаційного екзамену та захисту кваліфікаційних робіт Ярослав БЕКАС, Володимир МІЛЬКО, Ульяна НЕДЗЕЛЬСЬКА й Ольга ШИМКО отримають дипломи бакалавра з відзнакою.
Дякуємо нашим випускникам за чотири роки цікавої співпраці, щиро вітаємо з успішним завершенням бакалаврського рівня, бажаємо реалізувати свої життєві прагнення під мирними небесами України і запрошуємо
продовжити Ваше перебування в рідних стінах Університету, навчаючись на освітній програмі «Маґістр публічного управління та адміністрування. Територіальне управління та місцеве самоврядування»!