Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Захоплюючий світ студентства очима першокурсників

Вибір майбутньої професії і навчального закладу є одним з найважливіших рішень у житті людини. Саме тому, у Хмельницькому університеті управління та права імені Леоніда Юзькова здійснюється якісна фахова підготовка здобувачів вищої освіти упродовж усього навчального процесу. Нагоду переконатися в цьому, у свій перший студентський тиждень, мали першокурсники за спеціальністю 281 Публічне управління та адміністрування.
Новий, студентський етап життя розпочався 4 вересня 2023 року розпочався із урочистості, де окрім щирих привітань, першокурсники отримали цінні настанови. Перший тиждень навчання був насичений цікавими подіями і знайомствами. Практичний інструктаж з техніки безпеки, перші лекційні заняття, облаштовані навчальні аудиторії, комп’ютерні лабораторії, екскурсія до музею, бібліотеки й навчальних корпусів університету стануть особливим та незабутнім спогадом про перші студентські кроки.
Хай усі чотири роки навчання на спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування дарують нашим здобувачам тільки приємні миті й реалізацію усіх професійних мрій і починань.