Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Ярмарок освітніх та кар’єрних можливостей

14 лютого 2024 року студенти магістратури спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування відвідали ярмарок освітніх та кар’єрних можливостей, організований Благодійним фондом «Посмішка в ЮА» в партнерстві з JERU (колаборація міжнародних неурядових організацій Welthungerhilfe та Concern Worldwide) за підтримки Швейцарії через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва.
У рамках заходу студенти:
-  Послухали виступи досвідчених спікерів, які поділилися цінними знаннями та порадами щодо кар'єрного зростання, створення та розвитку бізнесу в сучасних умовах. Зокрема, Альона Чехонадська поділилася досвідом успішної релокації бізнесу, Михайло Столярчук розповів про відновлення та мотивацію в бізнесі в умовах війни.
- Поспілкувалися з представниками різних компаній, дізналися про актуальні вакансії та можливості працевлаштування. Важливим та актуальним було представлення Хмельницької філії обласного центру зайнятості та державної програми «Власна справа» від проекту «єРобота». На її основі кожен охочий має можливість отримати мікрогрант на відкриття власної справи.
-  Взяли участь у цікавих воркшопах та майстер-класах, де отримали практичні навички та корисні знання. Михайло Калінічук розповів правила та поради успішного проходження співбесіди, написання резюме та мотиваційного листа в закордонні компанії. 
Ярмарок освітніх та кар’єрних можливостей – це чудовий шанс отримати нові знання та досвід для майбутніх управлінців, ознайомитися з ринком праці та актуальними потребами роботодавців, зробити перші кроки до успішної кар'єри, налагодити корисні контакти з представниками провідних компаній для подальшого успішного працевлаштування.