Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Випускна атестація здобувачів освітньої програми «Бакалавр туризму»

Втретє у Хмельницькому університеті управління та права імені Леоніда Юзькова проходить випускна атестація здобувачів освітньої програми «Бакалавр туризму». Успішно захистивши звіти з переддипломної практики і здавши комплексний екзамен за спеціяльністю, студенти активно готувалися до захисту бакалаврських робіт, який відбувся 13 червня 2024 року. Цьогорічна тематика обраних досліджень є результатом теоретичної і практичної підготовки упродовж навчання з урахуванням теперішніх реалій. У бакалаврських роботах здійснено акцент на військових діях, сучасних досягненнях і викликах. 
Цікаві доповіді, практичні рекомендації, слушні думки, нові ідеї, самостійні розробки та власні спостереження віддзеркалювали професійні прагнення наших випускників у туристичному бізнесі, рекреаційній сфері, курортній справі та готельно-ресторанному господарстві.
Захист бакалаврських робіт відбувся з дотриманням усіх заходів безпеки. За результатами навчання, комплексного екзамену та захисту кваліфікаційних робіт Аліна ШЕЛЕСТЮК отримає дипломи бакалавра з відзнакою. 
Радо вітаємо наших випускників з успішним завершенням цього важливого життєвого етапу, щиро бажаємо реалізації їхніх мрій під мирними й вільними небесами України та запрошуємо продовжити навчання на одній з маґістерських програм у стінах рідного Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова!
 

Фотогалерея