Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Відкрита лекція в Університеті

14 листопада 2023 року в Університеті відбулася відкрита лекція з Михайлом ГАНЧУКОМ, директором ТОВ «Промавтоматика Вінниця», успішним підприємцем та автором цифрового контенту. Він розповів про особистий шлях,виклики та перспективи ведення бізнесу в умовах війни. 
У рамках лекції студенти ознайомилися з тим, чому в будь-якій організації так важлива чітка організаційна структура, яку роль у її формуванні відіграють HR-працівники, за яким принципом доцільно здійснювати добір персоналу та хто за це є відповідальним. 
Крім того, зрозуміли чому в сучасному суспільстві так важливі ораторські здібності та вміння самопрезентації. Це напряму впливає на продажі продукції компанії, а також дозволяє вам як спеціалісту робити дорожчою вартість на ваші послуги, знання та досвід, якими ви володієте.
Також ознайомилися з інструментами залучення клієнтів та додаткових коштів для розвитку бізнес-ідей. Поговорили про важливість формування корпоративної культури та щасливих працівників, адже «щасливий персонал – успішна компанія». Визначили, хто такий менеджер та чи є бізнесменменеджером. Отримали корисні поради щодо того, як обрати професію та зробити правильний вибір для себе.
Дякуємо лектору за цікаву інформацію, а студентам – за жваву дискусію.
Запрошуємо усіх зацікавлених відвідувати подібні заходи. Можливо, саме там ви почуєте про справу свого життя, або ж дізнаєтеся про чийсь досвід, що обов’язково стане вам у нагоді.