Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Вебінар від туроператора для старшокурсників освітньої програми «Бакалавр туризму»

Заняття з навчальної дисципліни «Туроперейтинґ», для студентів 4 курсу спеціальності 242 Туризм і рекреація Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова, Анна КОБИЛЯНСЬКА проводить на базі власної тураґенції «Дім Подорожей». Такий підхід до реалізації освітнього процесу є цікавим, позаяк наші здобувачі перманентно перебувають у приємній робочій атмосфері.
23 жовтня 2023 року наші старшокурсники, під час семінарського заняття з Туроперейтинґу, долучилися до вебінару на тему «Особливості організації автобусних турів», який проводив Сергій ЗАХОРОВСЬКИЙ – представник відділу маркетинґу туроператора «Аdriatic travel». Доповідач розглянув низку питань, пов’язаних з автобусними турами і всіма їхніми особливостями. 
В рамках питання «Автобусні тури» учасники вебінару отримали можливість дізнатися більше про особливості організації автобусних турів, включаючи різні напрямки та маршрути, які можна запропонувати туристам. В межах питання «Знижки та ціноутворення» розглянуто систему знижок і порядок їх надання для туристів, а також порядок формування тарифів і принципи ціноутворення на автобусні тури. У процесі розгляду питання «Завантаженість автобусів» здійснено аналіз різних випадків під час організації турів. Не менш важливим було питання «Невдале зібрання груп», в рамках якого розглянуто причини цієї проблеми, а також надано поради й запропоновано стратегії щодо уникнення цього небажаного явища і підвищення успішності турів. 
Проведений вебінар є практично корисним не тільки для здобувачів освітньої програми «Бакалавр туризму», але й для туристичних аґенцій. Такі ініціативи допомагають розширювати знання та розуміння сучасних тенденцій у сфері туризму, сприяючи подальшому розвитку і покращенню якості знань про автобусні тури.