Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

ПОСИЛЮЄМО СПІВПРАЦЮ ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ: СПРИЯННЯ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЮ ВИПУСКНИКІВ

20 лютого 2024 року у рамках виконання Меморандуму про взаємодію та співробітництво між Державною митною службою України та Хмельницьким університетом управління та права імені Леоніда Юзькова, з метою залучення молоді до формування кадрового потенціалу Хмельницької митниці, студенти за спеціальностями 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок, 073 Менеджмент, 081 Право, 281 Публічне управління та адміністрування долучилися до інформаційного заходу «Промодень в Хмельницькій митниці».
Під час заходу студенти ознайомились зі структурою та основними принципами роботи Державної митної служби України, прикладними завданнями та функціями митниці, основними результатами роботи Хмельницької митниці у 2023 році, а також з особливостями роботи митного посту «Хмельницький».
Студенти отримали актуальну інформацію про порядок проходження державної служби у митних органах та наявні вакансії. Також могли детальніше ознайомитись з пілотним проектом Державної митної служби України, який передбачає проведення дистанційного навчання за програмою спеціалізованої підготовки на тему "Ключові аспекти здійснення митної справи", що розпочинається 21 лютого 2024 року. До програми долучились студенти та випускники юридичного факультету, факультету управління та економіки, факультету публічного управління. За підсумками такого навчання можливе працевлаштування на вакантні посади. 
Сподіваємося на подальшу плідну та довготривалу співпрацю, а також на широкі можливості для працевлаштування випускників нашого університету у структурах Державної митної служби України!