Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Перші сходинки до омріяної професії

4 вересня 2023 року у Хмельницькому університеті управління та права імені Леоніда Юзькова розпочався новий навчальний рік. Для першокурсників це завжди хвилююча і водночас захоплююча подія, адже вчорашні шкільні парти уже сьогодні перетворилися на студентські лави. Незабутніми для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 242 Туризм і рекреація будуть урочистості присвячені початку нового етапу їхнього життя. Мудрі і теплі слова й побажання адміністрації університету, рідного факультету й випускової кафедри світлою аурою супроводжуватимуть першокурсників упродовж усього їхнього навчання.
Заходи безпеки у Хмельницькому університеті управління та права імені Леоніда Юзькова є одним з першочергових завдань реалізації навчального процесу. Саме тому, після детального інструктажу здобувачі вищої освіти за спеціальністю 242 Туризм і рекреація мали нагоду відвідати укриття.
Перші кроки знайомства з обраною професією розпочалися на заняттях Навчальної практики «Вступ до фаху». Поринувши в історію університету й організацією освітнього процесу, першокурсники здійснили невеличку екскурсію, оглядаючи матеріально-технічну базу. Особливо зацікавила студентів бібліотека, яка розміщена в будівлі з вагомою архітектурно-історичною цінністю і є однією з туристичних принад Хмельницького.
Перші сходинки до обраної професії дозволили першокурсникам утвердитися в думці, що попереду у них цікаве й насичене студентське життя.