Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Онлайн-лекція на тему «Кіберполіція як основний суб’єкт протидії шахрайству в Інтернеті»

16 лютого 2023 року здобувачі вищої освіти факультету управління та економіки Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова мали змогу долучитись до онлайн-лекції на тему: «Кіберполіція як основний суб’єкт протидії шахрайству в Інтернеті», лектором якої виступив Євгеній ПАНЧЕНКО – начальник оперативно-аналітичного управління Департаменту кіберполіції Національної поліції України, тренер у Вища школа публічного управління, експерт/консультант з питань кібергігієни у OSCE – The Organization for Security and Cooperation in Europe.
У ході проведеної лекції студенти отримали знання щодо напрямів реалізації державної політики у сфері боротьби з кіберзлочинністю та дізнались про сучасні програмні засоби для систематизації кіберінцидентів. Обговорили питання, що стосуються  інформаційної війни, елементами якої стали хакерські і поштові зломи, атаки та крадіжки баз даних. 
Висловлюємо щиру подяку пану Євгенію Панченку за глибоку і змістовну лекцію, дружню атмосферу під час заняття та сподіваємось на подальшу співпрацю.