Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Нові практичні горизонти на гостьовій лекції зі Страхування в туризмі

Безпека у туристично-рекреаційній сфері тісно пов’язана з наданням страхових послуг. Саме тому, 27 лютого 2024 року керівниця курсу «Страхування в туризмі» Алла КРУШИНСЬКА організувала для четвертокурсників спеціальності 242 Туризм і рекреація Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова гостьову лекцію з директоркою страхової компанії «Ґардіан» Іриною ЮЗВИШИНОЮ.
Лекція з практиком завжди цікава та корисна для студентів. Так, здобувачі освітньої програми «Бакалавр туризму і рекреації» мали чудову нагоду дізнатися про типові й неординарні випадки у страхуванні туристів. Важливим для майбутніх фахівців було почути інформацію про аналіз страхових ризиків, а також про практичне застосування міжнародної системи страхування «Зелена картка» на ринку послуг. Пізнавальною була характеристика основних розділів туристичного страхового полісу. Наведені приклади страхування від скасування або перерви поїздки, страхування баґажу та особистих речей, медичне страхування, страхування від нещасних випадків і страхування нещасних випадків при польоті також стануть в нагоді у практичній діяльності.
Не менш цікавими були питання з боку студентської аудиторії, на які Ірина ЮЗВИШИНА дала вичерпні відповіді. Проведена у дружній атмосфері гостьова лекція відкрила для студентів спеціальності 242 Туризм і рекреація іще одну важливу практичну площину.