Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Наш другий туристичний бакалаврський випуск

Вдруге у Хмельницькому університеті управління та права імені Леоніда Юзькова проходить атестація здобувачів вищої освіти за спеціальністю 242 Туризм. Так, 16 червня 2023 року відбувся захист кваліфікаційних робіт випускників освітньої програми «Бакалавр туризму». Вивчений теоретичний матеріал і практична підготовка упродовж усього періоду навчання зіграли свою роль у виборі тем і методів досліджень. У бакалаврських роботах були враховані військові реалії, сучасні досягнення та виклики. Саме це підвищує їх наукову і практичну цінність, а також високо оцінено екзаменаційною комісією й зовнішніми рецензентами.
Цікаві доповіді, слушні думки, нові ідеї, самостійні розробки та власні спостереження яскраво вирізняли кожного зі здобувачів. Приємно відзначити розмаїття професійних прагнень наших випускників та орієнтирів їх самовдосконалення у туристичному бізнесі, сфері рекреації і готельно-ресторанній справі.
Захист бакалаврських робіт відбувся з дотриманням усіх заходів безпеки. За результатами навчання, атестаційного екзамену та захисту кваліфікаційних робіт Юлія БЕРЕЖНА, Вікторія КЛИМЧУК і Ліна КОРУНЯК отримають дипломи бакалавра з відзнакою. 
Щиро вітаємо наших випускників освітньої програми «Бакалавр туризму» з успішним звершенням цього важливого етапу, бажаємо цілісної реалізації своїх життєвих мрій під мирними небесами України та запрошуємо продовжити навчання на одній з освітніх програм – «Маґістр публічного управління та адміністрування. Територіальне управління та місцеве самоврядування», «Маґістр менеджменту», «Маґістр фінансів, банківської справи та страхування» в рідному Хмельницькому університеті управління та права імені Леоніда Юзькова.