Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Міжнародна освітньо-практична олімпіада з туризму

З 28 листопада по 4 грудня 2023 р. у Національному технічному університеті «Дніпровська політехніка» було проведено міжнародну освітньо-практичну олімпіаду з туризму.
Метою Олімпіади стало підвищення інтересу школярів, здобувачів, викладачів та професійної спільноти до актуальних теоретичних і прикладних аспектів розвитку туристичної діяльності на мікро- та макро- рівнях.
Олімпіада складалась з низки завдань:
I блок – написати есе на визначену індивідуально тему;
II блок – зробити відео-презентацію на тему «Я екскурсовод свого регіону»;
ІII блок – вирішити ситуаційне завдання.
Участь у подібних заходах дає можливість здобувачам освіти удосконалити навички дослідницької роботи та навички створення проєктів, застосовувати інноваційні технології при розробці новітніх туристичних продуктів та підвищувати рівень своєї  професійної майстерності.
За результатами олімпіади здобувачі 4 курсу спеціальності 242 Туризм і рекреація Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова отримали дипломи переможців:
    Бондарчук Іванна - ІІ місце,
    Шелестюк Аліна -ІІ місце. 
Також організаційний комітет олімпіади відзначив сертифікатами учасників, які вразили своїми ідеями, креативною відеопрезентацією та знаннями. Зокрема, Сертифікат за оригінальну та цікаву точку зору при висвітленні актуальних питань в есе отримав Поп’як Андрій-Юліан. Наукова керівниця – асистентка кафедри публічного управління та адміністрування Лалуєва Надія Миколаївна.