Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Кейс-тренінґ «Управління проєктами та успішні кейси їх реалізації»

Практично-корисними для професійного росту і науково-дослідної роботи є участь у різноманітних тренінґах. Таким чином, 4 березня 2024 року здобувачі освітньо-наукової програми «Доктор філософії з публічного управління та адміністрування» й освітньо-професійної програми «Маґістр публічного управління та адміністрування. Територіальне управління та місцеве самоврядування» Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова долучилися до кейс-тренінґу «Управління проєктами та успішні кейси їх реалізації» на прикладі проєкту «Сприяння економічному розвитку в Кам’янець-Подільській громаді». Окрім представників нашого університету, учасниками кейс-тренінґу були здобувачі на науково-педагогічні працівники Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, Запорізького національного університету й Національного університету цивільного захисту України. 
Лектором цього заходу був кандидат технічних наук Твердислав ФІЛАТОВ – СЕО стартапу Vacuum Gravity Energy і бізнес-тренер. Майбутнім фахівцям і докторам філософії у сфері публічного управління та місцевого самоврядування стануть у нагоді практичні приклади і манера подачі інформації про нетворкінґ як основу успіху проєктного менеджера, практику «ЗУБР», японську концепцію пошуку «цінності життя», soft skills проджекта і колесо балансу.
Цінні думки, цікаві запинання і ґрунтовні відповіді допоможуть здобувачам другого і третього рівня вищої освіти за спеціальністю 281 Публічне управління та адміністрування у їхньому подальшому навчанні, практичній підготовці й науково-дослідній роботі.