Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Гостьова лекція - тренінг для студентів 4 курсу із навчальної дисципліни «Самоменеджмент»

«Самоменеджмент – це мистецтво керувати собою, своїм часом, своїм життям, свідомо робити свою кар'єру через самооцінку, самовизначення, саморозвиток», під таким гаслом розпочалася гостьова лекція - тренінг для студентів 4 курсу за спеціальностями 281 Публічне управління та адміністрування та 073 Менеджмент, із навчальної дисципліни «Самоменеджмент». Лекцію – тренінг провела Світлана ВІЛЬЧИНСЬКА, практична психологиня, бізнес – тренерка, ігропрактикиня, навчаюча тренерка з МАК. 
Під час лекції – тренінгу, студентам було запропоновано сформувати власне визначення поняття самоменеджменту та визназначити його рівень в межах від 0 до 10. Пані Світлана працювала з метафорично асоціативними картами (МАК), за допомогою яких кожен студент відкривав для себе нові горизонти росту. Навики, які студенти здобули відвідавши лекцію – тренінг:
-    навчилися визначати конкретно цілі;
-    зрозуміли, на які запитання необхідно надати відповідь при формуванні цілей;
-    спланували, який буде наступний крок після формування основної цілі;
-    виокремили, за рахунок чого можливо досягти цієї цілі;
-    звернули увагу на виклики внутрішнього та зовнішнього середовища;
-    виділили можливості, які можна ще отримати за рахунок досягнення поставлених цілей. 
В підсумку, студентам було запропоновано поділитися своїми емоціями, які отримали під час тренінгу, а також написати власну історію – стратегію свого розвитку, яку вони розкрили для себе за допомогою МАК.