Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Гостьова лекція на тему: «Як сформувати оптимальний бюджет наукового проєкту»

25 квітня 2023 року здобувачі вищої освіти університету управління та права імені Леоніда Юзькова мали змогу долучитись  до онлайн-лекції на тему: «Як сформувати оптимальний бюджет наукового проєкту», лектором якої виступила ТЕТЯНА МАЙОРОВА - д.е.н, професор кафедри корпоративних фінансів і контролінгу, відмінник освіти України, заслужений працівник КНЕУ, сертифікований Project Manager, бізнес тренер та консультант з фінансового моделювання проєктів, фінансовий експерт з оцінки проєктів. На лекції були присутні студенти другого освітнього рівня (магістри) та третього освітнього рівня (аспіранти) за спеціальностями 081 «Право», 281 «Публічне управління та адміністрування», 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», 051 «Економіка».
В ході проведеної лекції з експертом здобувачі освіти ознайомились з сутністю та особливостями наукових проєктів та проєктним менеджментом як професійною діяльністю, в основі якої - поєднання найсучасніших наукових знань і технологій з практичними навичками. Особлива увага була приділена формуванню оптимального бюджету проєкту та надані практичні рекомендації як порахувати вартість проєкту, а також студентам були наведені приклади фінансових моделей, матриці ризиків та шаблони бюджетів.
Висловлюємо щиру подяку пані Тетяні Майоровій за глибоку, змістовну та дуже інформативну лекцію, дружню атмосферу та поради під час заняття та сподіваємось на подальшу співпрацю!