Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Гостьова лекція. Марина ВІНЕР про управлінські рішення

1 листопада 2023 була проведена ВІНЕР Мариною Вікторівною, в.о. начальника управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю Хмельницької міської ради гостьова лекція на тему «Публічне адміністрування як процес вироблення, прийняття та виконання управлінських рішень» для студентів, магістрів та аспірантів спеціальності «281 Публічне управління та адміністрування».
Студенти дізналися про поняття сім стадій управлінського процесу, які є вимоги до управлінських рішень, які чинники визначають якість, результативність і ефективність управлінських рішень про етапи прийняття управлінських рішень. Цінність лекції це життєві кейси із управлінської діяльності Марини Вінер.
Після лекції студенти мали можливість поставити питання до лектора та поділитися враженнями. «Особисто мені дуже цікаво було слухати лекцію. Лекторка дуже цікаво пояснювала матеріал на прикладах. Я зрозуміла, що перед тим, як прийняти будь-яке рішення потрібно добре вивчити ситуацію. Бо ти у ролі управлінця і відповідаєш за свою роботу, зокрема про наслідки. Загалом лекція була цікавою, тому що ми розглядали все на конкретних прикладах», — розповідає студентка 2 курсу спеціальності «281 Публічне управління та адміністрування» Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова МАРУСИК ЮЛІЯ
Гостьова лекція відбувалась в межах вивчення навчальної дисципліни «Система публічного адміністрування» викладач Людмила ТРЕБИК.