Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Гостьова лекція для здобувачів першого, другого та третього рівнів вищої освіти за спеціальністю 281 Публічне управління та адміністрування» на тему «Важливість цінностей та сила цілей в діяльності публічного управлінця»

2 листопада проведена гостьова лекція для здобувачів першого, другого та третього рівнів вищої освіти за спеціальністю 281 Публічне управління та адміністрування» на тему «Важливість цінностей та сила цілей в діяльності публічного управлінця» у форматі онлайн конференції. У ролі лектора був запрошений Дмитро ДЯДИК — практичний психолог, бізнес-тренер НЛП-практик, коучінг по ICF, ультрамарафонець, член Ради Старійшин ВМГО «Фундація Регіональних Ініціатив».
Під час лекції студенти зрозуміли як зберігати власний фокус уваги, цінності та цілі взаємоповязані та чому важливо враховувати це у повсякденному житті, так і у розвитку публічного управління. Дізнались про піраміду Ділдса, як про просту і наочну модель того, як влаштована система. Її важливість для аналізу окремої людини, групи людей, відділу організації, усієї організації, тощо. Студенти Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова надзвичайно вдячні Дмитру за надану цінну інформацію, яка допоможе правильно і ефективно розставляти пріоритети, ставити цілі, виконувати завдання та досягати бажаного результату.
Лекція проведена в рамках навчальних дисциплін «Система публічного адміністрування» викладач Людмила ТРЕБИК та «Інституціальне забезпечення публічного управління та адміністрування» викладач Едуард ЩЕПАНСЬКИЙ для здобувачів першого, другого та третього рівнів вищої освіти за спеціальністю 281 Публічне управління та адміністрування.