Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Екскурсія у Хмельницьку міську раду

Студенти першого курсу спеціальності «Публічне управління та адміністрування» Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова відвідали міську раду. Під час першої частини екскурсії директор Музею історії міста Хмельницького Галина Барабаш ознайомила студентів із історією будівлі міської ради, розповіла про очільників нашого міста та їх внесок у розвиток обласного центру. Під час другої частини із студентами спілкувалася з керуючий справами виконавчого комітету Хмельницької міської ради Юлія Сабій. Юлія Сергіївна ознайомила студентів із зеленою та сесійними залами, розповіла про заходи, які там відбуваються. Кожен студент сівши на стілець у зеленій залі міг відчути себе учасником засідань виконавчого комітету чи депутатських комісій, а у сесійній залі побути на кілька хвилин депутатом.
Під час екскурсії студенти більше дізналася про роботу депутатів міської ради, їхні обов'язки, роботу структурних підрозділів Хмельницької міської ради. Під час спілкування керуючий справами виконавчого комітету закликала молодь бути активною та брати на себе відповідальність, навчатися та розвиватися, волонтерити та долучатися до діяльності громадських організацій і найголовніше – не бути байдужими.
Щиро дякуємо Юлій Сабій, Галині Барабаш за чудову, практичну та пізнавальну екскурсію.
Екскурсія була організована Тетяною Підлісною в.о. декана факультету публічного управління та Людмилою Требик доцентом кафедри в рамках проходження практики «Вступ до фаху «Публічне управління та адміністрування».