Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Бінарна лекція з навчальної дисципліни «Страхування в туризмі»

Продовжуємо впроваджувати практичний досвід в навчальний процес. Так, лекція  к.е.н., доцентки КРУШИНСЬКОЇ Алли Вікторівни з навчальної  дисципліни «Страхування в туризмі» на тему: «Особисте страхування в туризмі» для студентів 4 курсу за спеціальністю 242 «Туризм» була проведена із залученням директора Хмельницької обласної філії ТДВ «Страхова компанія «Гардіан» ЮЗВИШИНОЇ Ірини Петрівни.    . 
У межах лекції студенти ознайомились з теоретичними та практичними аспектами особистого страхування в туристичній індустрії, розглянувши його основні види і форми, умови надання страхових послуг за міжнародною програмою “ASSISTANCE” в Україні та світі, особливості страхування від нещасних випадків у туризмі та порядок дій при настанні страхового випадку. До лекції також мали змогу приєднатися студенти 4 курсу за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», для яких зустріч з практикуючим фахівцем  становить інтерес в межах вивчення навчальної  дисципліни «Страхові послуги».  
Висловлюємо вдячність ЮЗВИШИНІЙ Ірині Петрівні за нову і цікаву інформацію, відповіді на численні запитання, а також досвід та знання, якими вона ділиться з нашими студентами.