Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

« І КОЖЕН ФІНІШ – ЦЕ ПО СУТІ СТАРТ…»

Виробнича  практика у здобувачів освіти спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування є складовою частиною освітнього процесу і здійснюється з метою закріплення теоретичних знань, ознайомлення з майбутньою професією, набуття досвіду самостійної роботи та практичних навиків і вмінь приймати самостійно рішення в реальних виробничих умовах. Відповідно до навчального плану у період з 05 по 23 лютого 2024 року відбулась виробнича практика у здобувачів вищої освіти 3 курсу за спеціальністю 072 Фінанси, банківська справа та страхування факультету управління та економіки  ХУУП ім. Л.Юзькова.  
Фінальним акордом  виробничої практики є представлення результатів її проходження під час захисту звітів, який відбувся 13 березня 2024 року.  
Доцільно відмітити, що захист звітів з практики відбувся на високому рівні. Комісія отримала позитивні враження, адже кожен із студентів продемонстрував свою відповідальність, сумлінність та прагнення до вдосконалення. У результаті обговорення майбутні фахівці з фінансів, банківської справи та страхування продемонстрували високий рівень теоретичних знань та поділилися враженнями від здобутого практичного досвіду, що є хорошим стартом відчути себе справжнім фахівцем. Вітаємо наших студентів із успішним захистом!