Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

гостьова лекція на тему: «Фінансові аспекти ведення бізнесу на ринку вантажних перевезень в США»

В межах міжнародної просвітницької кампанії Global Money Week 2024 21 березня 2024 року для студентів третього та четвертого курсів спеціальності 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок, була проведена гостьова лекція на тему: «Фінансові аспекти ведення бізнесу на ринку вантажних перевезень в США». Запрошений фахівець – головний операційний директор компанії "SmartHaul LLC" Олександр ГРИШНЮК. Під час лекції доповідач звернув увагу слухачів на фінансові аспекти роботи на ринку вантажних перевезень, ефективне управління витратами та оптимізацію фінансових процесів. Лектор поділився своїм досвідом роботи на ринку США та принципами, які зробили його компанію успішною. Студенти отримали цінні знання про те, як функціонує логістичний бізнес у великих країнах, а також про ключові аспекти ефективного управління фінансами та ресурсами.
Лекція організована завідувачкою кафедри фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку Аллою КРУШИНСЬКОЮ та доценткою кафедри фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку Тетяною САМАРІЧЕВОЮ.
Дякуємо Олександру ГРИШНЮКУ за цінні знання та пізнавальну лекцію, а також усім учасникам за активну участь та запитання!