Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

«Можливості сервісу YouControl для перевірки фізичних осіб»

13 квітня 2023 року здобувачі вищої освіти другого курсу юридичного факультету, які вивчають навчальну дисципліну «Робота з відкритими даними» мали змогу долучитись  до онлайн заняття на тему: «Можливості сервісу You Control для перевірки фізичних осіб», за участю тренера від ТОВ «Юконтрол», менеджера навчання та розвитку компанії Анатолія Пясецького. 
YouControl - це українська команда, яка створює сервіси для аналізу підприємств. Система формує вичерпну інформацію на кожну компанію України на основі відкритих даних, а також відстежує зміни в держреєстрах.
В ході проведеного заняття з практиком, студенти ознайомились з роботою порталу і дізнались про те, що фізичні особи можуть нести не менші ризики, ніж особи юридичні, тому їх перевірка потребує особливої уваги. Важливо звертати увагу на оцінку ризиків при комплексних перевірках за допомогою інструментів YouControl, адже це найефективніший спосіб для виявлення небажаних зв’язків, санкцій, збереження репутації та матеріальних активів. 
Висловлюємо щиру подяку Анатолію Пясецькому за цікаве та змістовне заняття і сподіваємось на подальшу активну співпрацю!