Вебінар на тему: «Планування кар’єри: які навички потрібні у сфері HORECA сьогодні?»
25 Січня 2022 року Кафедрою публічного управління та адміністрування Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова і Кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка в рамках зовнішньої мобільності організовано вебінар на тему: «Планування кар’єри: які навички потрібні у сфері HORECA сьогодні?». Вебінар провела Ірина МАГАЛЕЦЬКА – PhD з технічних наук, керівниця навчального центру національної мережі готелів України «Reikartz Hotel Group», яка об’єднує 40 готелів рівня 3, 4 *зірки* в Україні, Швеції і Німеччині.
Хмельницький університет управління та права імені Леоніда Юзькова був представлений професорсько-викладацьким складом Кафедри публічного управління та адміністрування – Едуардом ЩЕПАНСЬКИМ, Тетяною ТЕРЕЩЕНКО, Тетяною ТРИГУБОЮ, Тетяною ФАСОЛЬКО, Оленою ХИТРОЮ, Петром СЕМ’ЯНЧУКОМ і здобувачами вищої освіти І-ІV курсів спеціальности 242 Туризм.
На вебінарі представниця «Reikartz Hotel Group» Ірина МАГАЛЕЦЬКА окреслила головні досягнення компанії. Ключові питання вебінару зводилися до таких аспектів:
а) обговорення переваг та недоліків роботи у готельно-ресторанних комплексах;
б) характеристика особливостей менеджменту й маркетинґу в цьому виді бізнесу;
в) наочна презентація умов і режиму праці персоналу різних служб і підрозділів та рівня обслуговування клієнтів;
г) висвітлення на конкретних прикладах порядку складання кар’єрного плану, принципів формулювання кар’єрної мети і розкриття передумов та можливостей кар’єрного зростання;
ґ) перелік основних вимог до окремих категорій працівників;
д) короткий опис курсів Навчального центру Reikartz Hotel Group, які спрямовані на сферу готельно-ресторанного бізнесу.
Вебінар дозволив студентам спеціальності 242 Туризм черговий раз відкрити реалії своєї майбутньої професійної діяльності, отримати відповіді на актуальні практичні питання й усвідомити істину сучасності – «Студентські роки – період професійної деґустації!»