Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Запрошуємо 11 травня 2022 року о 15-00 приєднатись до вебінару «Публікаційна активність молодого вченого»

Шановні молоді вчені, аспіранти та здобувачі, які бажають пов’язати своє життя з науковою діяльністю в майбутньому, запрошуємо Вас  11 травня 2022 року о 15-00 приєднатись до вебінару «Публікаційна активність молодого вченого». 
У ході вебінару Ви дізнаєтеся про особливості здійснення наукових публікацій, вибір наукових видань, правила академічної доброчесності науковця, вимоги щодо кількості та змісту публікацій для захисту дисертаційного дослідження, що дозволить здійснювати ефективне планування Вашої дослідницької та публікаційної діяльності.

Спікери заходу:
Черняк Олена Юріївна, кандидатка юридичних наук, доцентка, в.о. завідувача кафедри міжнародного та європейського права, голова комісії з академічної доброчесності, відповідальна за організацію діяльності спеціалізованих вчених рад університету;
Білоусов Юрій Валерійович, кандидат юридичних наук, професор, професор кафедри цивільного права та процесу, завідувач науково-редакційного відділу, відповідальний секретар редакційної колегії часопису "Університетські наукові записки".

Посилання на зустріч:  http://meet.google.com/oqm-kbdu-sbc