Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Навчальні курси для осіб, які мають намір здійснювати діяльність приватних виконавців

Відповідно до затвердженого  «Навчального плану  проведення курсів з отримання знань у сфері примусового виконання судових рішень і рішень інших органів» на 2023 рік, відділом підвищення кваліфікації, перепідготовки та спеціалізації фахівців з ліцензованих освітніх послуг Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова було організовано та проведено навчальні курси для осіб, які мають намір здійснювати діяльність приватних виконавців. Курси тривали дистанційно, протягом п’яти тижнів (240 годин) з 06 листопада по 08 грудня 2023 року. В навчанні взяли участь п’ять представників з Волинської, Черкаської, Хмельницької областей та міста Києва.
Навчальні курси проводили науково-педагогічні працівники нашого університету: 
БІЛОУСОВ Юрій Валерійович, професор кафедри цивільного права та процесу, кандидат юридичних наук, професор, а також голова залікової комісії;
ЗАХАРЧУК Віктор Миколайович, декан юридичного факультету, кандидат юридичних наук, доцент, член залікової комісії;
ЧОРНА Жанна Леонтіївна, доцентка кафедри цивільного права та процесу, кандидатка юридичних наук,  доцентка, членкиня залікової комісії;
ХАБАЛЬ Роман Ярославович, начальник Хмельницького відділу державної виконавчої служби у Хмельницькому районі Хмельницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ).
За підсумковим заліком, який відбувся 08 грудня цього року усі слухачі навчальних курсів успішно здали залік та отримали  підсумкову оцінку за шкалою EСTS – «А». Незабаром кожен отримає свідоцтво про участь в навчальних курсах. 
Впевнені, що отримані знання допоможуть скласти кваліфікаційний іспит та отримати допуск до професії приватного виконавця. 
Дякуємо усім за співпрацю. Бажаємо успіхів у професійній