Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Механізми психологічного захисту в сучасному інформаційному просторі

25.05.2023 р. відбулося підвищення кваліфікації відповідно до програми підвищення кваліфікації педагогічних та  науково-педагогічних працівників на тему «Механізми психологічного захисту в сучасному інформаційному просторі».
Участь взяли 15 працівників Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова, з яких 8 осіб були присутніми очно, а 7 осіб під’єдналися дистанційно.
Зміст програми передбачав роботу в межах таких тем:
Тема 1. Психологічний захист в інформаційному просторі. Лектор: Оксана ГУМЕНЮ, доцент кафедри філософії, соціально-гуманітарних наук та фізичного виховання, кандидат психологічних наук, доцент.
Тема 2. Тренінгове заняття на тему «Робота з емоційним вигоранням . Лектор: Олена ШКОЛЬНИК, практичний психолог, магістр з психології, асистент кафедри філософії, соціально-гуманітарних наук та фізичного виховання.
По завершенню усі учасники отримають сертифікати.
Дякуємо усім, хто виявив бажання поглибити знання щодо механізмів психологічного захисту та їх значення, розуміння наслідків стресу, ознак емоційного вигорання та прийомів боротьби з даним явищем на основі психологічних практик, набуття теоретичних та практичних знань.