Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Курси підвищення кваліфікації для педагогічних та науково-педагогічних працівників на тему: «Іноземна мова (англійська мова)»

В Хмельницькому університеті управління та права імені Леоніда Юзькова відділом підвищення кваліфікації, перепідготовки та спеціалізації фахівців з ліцензованих освітніх послуг було організовано та проведено курси підвищення кваліфікації для педагогічних та науково-педагогічних працівників на тему: «Іноземна мова (англійська мова)». Курси проходили в період з 16 жовтня 2023 року по 16 квітня 2024 року. 
Програма «Іноземна мова (англійська мова)» розроблена для слухачів курсів мовної підготовки педагогічних та науково-педагогічних працівників нашого університету з метою поглиблення та вдосконалення їх вихідного рівня володіння іноземною мовою для забезпечення викладання навчальних дисциплін іноземними мовами, а також подальшої інтеграції університету у європейський освітянський простір.  
Навчання для слухачів курсів проводив доцент кафедри мовознавства НАГОРНИЙ Ярослав Володимирович, доцент, кандидат філологічних наук. У підвищенні кваліфікації взяли участь дванадцять науково-педагогічних та педагогічних працівників нашого університету. По закінченню курсів підвищення кваліфікації усі учасники отримали сертифікати. 
Дякуємо усім за співпрацю.