Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Компоненти і технології розвитку лідерства на державній службі

01-02.03.2023 року відбулося підвищення кваліфікації відповідно до загальної короткострокової програми підвищення кваліфікації «Компоненти і технології розвитку лідерства на державній службі». 
Програму розроблено науково-педагогічними працівниками університету з урахуванням результатів вивчення навчальних потреб та інтересів державних службовців, відповідно до вимог нормативно-правових актів. 
Вона спрямована на підвищення рівня таких професійних компетентностей:
набуття умінь і формування практичних навичок щодо використання поглиблення теоретичних знань з компонентів лідерства та володіння технологіями лідерства на державній службі.
Укладачами програми та лекторами були:
    Тетяна ПІДЛІСНА, доцентка, кандидатка наук з державного управління, доцентка кафедри публічного управління та адміністрування ХУУП імені  Леоніда  Юзькова;
  Людмила МАТВЕЙЧУК, докторка наук з державного управління, доцентка, професорка кафедри публічного управління та адміністрування ХУУП імені  Леоніда  Юзькова.
Участь у підвищенні кваліфікації взяли 68 працівників Головного управління ДПС у Хмельницькій області.
У результаті комплексного тестування здійснено контроль успішності засвоєння слухачами навчального матеріалу та видано сертифікати про підвищення кваліфікації.
Дякуємо усім, хто виявив бажання вдосконалити індивідуальні та професійні компетентності разом з нами. Сподіваємося на плідну та довготривалу співпрацю.