Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Зустріч студентів юридичного факультету з представниками Третьої окремої штурмової бригади

1 квітня 2024 року студенти юридичного факультету Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова зустрілися з представниками Третьої окремої штурмової бригади Збройних сил України. Зустріч розпочалася із Молитви українського націоналіста, яку студенти промовляли разом із бійцями: «... Скріпи мій дух, загартуй волю, в серці замешкай моєму, зрости мене до ясних чинів, в чинах нехай знайду я смерть, солодку смерть в муках за Тебе, і розпливуся в тобі та вічно житиму в Тобі. ВІДВІЧНА УКРАЇНО: СВЯТА, МОГУТНЯ, СОБОРНА!».
Після спільної молитви студенти із захопленням слухали розповідь бійця із позивним «Студент» про історію створення Третьої окремої штурмової бригади, про її структуру, традиції, про найважливіші цінності у підготовці бійців бригади – мотивацію та дисципліну, про побратимство і бойовий дух у бригаді, про власний бойовий досвід. Також студенти дізналися про проведення для молоді безкоштовного тижневого вишколу, про діяльність молодіжного руху «Центурія». 
Студенти із захопленням слухали бійця та задавали йому велику кількість питань.
Після зустрічі  гості підписали та залишили студентам на згадку плакати Третьої окремої штурмової бригади та сфотографувалися з усіма охочими. 
Слава Україні! Героям слава!