Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Завершились навчання на навчальних курсах з отримання знань у сфері примусового виконання судових рішень

З 29.08.2022 р. по 29.09.2022 р. року в Хмельницькому університеті управління та права імені Леоніда Юзькова було організовано та проведено навчальні курси з отримання знань у сфері примусового виконання судових рішень і рішень інших органів для осіб, які мають намір здійснювати діяльність приватного виконавця за допомогою дистанційних технологій. 
Викладацький склад курсів сформовано з таких спеціалістів:
Віктор ЗАХАРЧУК – декан юридичного факультету, кандидат юридичних наук, доцент;
Жанна ЧОРНА – доцента кафедри цивільного права та процесу, кандидатка юридичних наук, доцентка;
Роман ХАБАЛЬ – начальник Хмельницького районного відділу державної виконавчої служби Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький);
Юрій БІЛОУСОВ – професор кафедри цивільного права та процесу, кандидат юридичних наук, професор.
Усупереч військовому стану в нашій країні участь взяли 10 зацікавлених осіб з Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Львівської, Миколаївської, Полтавської, Хмельницької областей. 
29.09.2022 року відбувся підсумковий залік, на якому учасники навчання підтвердили високий рівень отриманих  знань. За його результатами незабаром кожен отримає свідоцтво про участь в навчальних курсах. Впевнені, що  отримані знання допоможуть скласти кваліфікаційний іспит та отримати допуск до професії приватного виконавця. 
Дякуємо усім за співпрацю. Бажаємо наснаги та успіхів у професійній діяльності!