Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Випускники університету 2022

В Хмельницькому університеті управління та права імені Леоніда Юзькова відбулась значуща подія, не дивлячись на важкі умови нашого сьогодення, життя продовжується. І сьогодні весь ректорат, науково-педагогічний та трудовий колектив вітає усіх вчорашніх студентів, а наразі вже випускників, які навчалися за спеціальностями 081 Право, 232 Соціальне забезпечення, 293 Міжнародне право, 242 Туризм, 281 Публічне управління та адміністрування, 072 Фінанси, банківська справа та страхування, 073 Менеджмент, 262 Правоохоронна діяльність.
Шановні випускники! Бажаємо вам не втрачати життєвого оптимізму і того запалу, який супроводжував вас протягом всіх років навчання.
Перегорнуто нову сторінку. І перед вами чистий аркуш. Знаємо, ви заповните його без помилок, так, як учили ваші наставники.
Шануйте викладачів, які дали вам знання і прагнули виховати вас чесними і добрими людьми. Любіть свій край, чесно і високо несіть горде наймення людини.
Не заплямуйте доброго імені своїх батьків і честі рідного закладу. Хай чистим полотном стеляться ваші життєві шляхи. Пам’ятайте, що справжні скарби – скарби вашої душі: доброта, щирість, совість.