Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

ВИПУСК МАГІСТРІВ 2022

У стінах рідного університету особливе свято – ВИПУСК-2022 для потужної когорти МАГІСТРІВ за спеціальностями 072 Фінанси, банківська справа та страхування, 073 Менеджмент та 281 Публічне управління та адміністрування.
Дорогі наші випускники, ви пройшли нелегкий час навчання в умовах повномасштабної війни, але проявили неабияку наполегливість, вміння долати будь-які бар’єри, тримати стрій та продовжували розвиватись, здобувати нові знання, відкривати нові горизонти! Пишаємося, що у нашому університеті саме такі випускники – розумні, мудрі, сильні, амбітні та цілеспрямовані, ви цілком готові брати на себе відповідальність і вселяєте надію та віру у майбутнє нашої УКРАЇНИ. 
УКРАЇНА – це ви! І лише від кожного із вас залежить, якою вона буде завтра. Ваші знання та вміння, патріотизм та відданість є запорукою подальшого поступу нашої держави. Долайте випробування й виклики сьогодення. Вірно, чесно, шляхетно служіть своєму народові та державі в ім’я процвітання БАТЬКІВЩИНИ!
Університетська родина завжди буде рада бачити кожного із вас! Щасти вам у всьому! Оптимізму, кар’єрних здобутків, натхнення та реалізації творчих планів і задумів!
ЩАСЛИВОЇ ДОЛІ ВАМ!!! ПЕРЕМОГИ та МИРУ нам усім!

Ректор університету                 Олег ОМЕЛЬЧУК

Video file

Вітання Голови Хмельницької ОДА Сергія ГАМАЛІЯ з нагоди випуску магістрів ХУУП імені Леоніда Юзькова

Video file