Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Всеукраїнська науково-практична конференція, присвячена пам'яті Дениса Монастирського

12 червня 2024 року у Хмельницькому університеті управління та права імені Леоніда Юзькова відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція, присвячена пам'яті Дениса Монастирського за результатами Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт імені Дениса Монастирського з галузей знань 08 Право та 28 Публічне управління та адміністрування у форматі онлайн. На конференції з вітальним словом виступили ректор Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова, доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України Олег ОМЕЛЬЧУК та декан юридичного факультету Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова, кандидат юридичних наук, доцент Віктор ЗАХАРЧУК.
На пленарному засіданні заслухали доповіді:
1.    Світлана ВОЛОВЕЦЬ – «Невидимий тягар війни або захист прав жінок під час воєнних дій в Україні». 
2.    Софія КОВАЛЬ – «Державна політика міністерства внутрішніх справ України в умовах воєнного стану».
3.    Микита ГОРБАТЕНКО – «Розвиток молоді в сучасних умовах завдяки молодіжним радам».
4.    Юстина МЕЛЬНИК – ««ДІЯ» як інструмент розвитку інформаційної сфери в Україні: правове регулювання в умовах воєнного стану».
5.    Олександра СОКОЛ – «Аерозйомка як інноваційний метод фіксації у правоохоронній діяльності».
6.    Марина ГУРКІНА – «Проблеми притягнення до кримінальної відповідальності за колабораційну діяльність у сфері освіти».
7.    Ірина КИБИШ – «Кримінально-правові проблеми застосування інституту амністії в Україні та напрями його вдосконалення».
8.    Мирослава КОВАЛЬ – «Ветеранська політика в Україні».
9.    Ярина МАТВІЄНКО – «Примусова депортація дітей, як форма геноциду українського народу».
10.  Леся КОРШАК – «Публічне адміністрування в агропромисловому комплексі в умовах війни».
11.  Анастасія ВІЗЕР – «Кваліфікація дій військовослужбовців як військових кримінальних правопорушень у міжнародному праві: аналіз випадків спричинення смерті іншим військовослужбовцям під час активних бойових дій».
Щиро вдячні усім учасникам та їх науковим керівникам, які долучись до наукового заходу, провели ґрунтовні дослідження і презентували свої напрацювання.

Фотогалерея