Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Вітання з Днем Незалежності України!

Від імені колективу Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова щиро вітаємо з Днем Незалежності України!
 
Сьогодні ми відзначаємо важливу дату, коли наша Україна стала незалежною та вільною державою. Кожен крок на цьому шляху сповнений наполегливої праці, відданості та жаги до свободи. Наша країна - це спадщина великих героїв, які боролися за незалежність та гідність. Цей день відзначає нашу солідарність, єдність та готовність відстоювати наші цінності.  
Наш гімн, наш прапор - це наші обереги, що захищають нашу незалежність та визволену долю. Вони нагадують нам про те, що ми є часткою великої історії, яка вимагає від нас зберігати та просувати передові цінності та досягнення нашої нації, символізують нашу єдність, гідність та незламну волю.
Від усієї душі зи
чимо вам міцного здоров'я, успішної реалізації далекосяжних планів, добробуту, миру та добра в кожній оселі. Нехай не вичерпується джерело вашої віри, надії та любові до рідної землі, енергії й впевненості у власних силах.  
Ми щодня дякуємо та вклоняємося подвигам наших воїнів, захисників і захисниць, наших героїв, які б’ються за свободу для українців, за незалежність, за Україну, наше сьогоднішнє і майбутнє!
Віримо у Збройні сили України! Віримо у перемогу!
З повагою – ректорат університету