Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Вітання Інституту держави і права імені В.М. Корецького НАН України

Колективу Хмельницького університету управління та права 
імені  Леоніда Юзькова

Колектив Інституту держави і права імені В.М. Турецького Національної академії науки сердечно вітає колектив Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзъкова зі знаменним святом – 30-річчям з дня заснування, університету.
Вашому університету належить значний доробок у підготовці, висококваліфікованих правознавців, управлінців, економістів, які примножують авторитет університету як одного з найпрестижніших закладів вищої освіти в Україні. Недовгий, але яскравий шлях, пройдений за 30 років Хмельницьким університетом управління та права, імені Леоніда Юзъкова, накопичений інтелектуальний, науковий, педагогічний потенціал та професіоналізм багатьох вчених, професорсько-викладацького скраду по праву зробили університет кузнею національних кадрів, осередком юридичної та управлінської науку, і освіти, здобули заслужене визнання яке Україні, таку поза її межами.
Ми раді усвідомлювати, що всі ці року нас пов’язували дружні і тісні партнерські стосунки, досягнення у підготовці, для Вашого університету наукових кадрів вищої кваліфікації. Увесь науковий колектив Інституту впевнений, що і надалі не вичерпаються джерела нашої спільної дослідницької науково-просвітянської співпраці у галузях управління та правознавства.
В цей урочистий день прийміть наші щирі вітання та побажання процвітання, невичерпної енергії, щастя, благополуччя, міцності духу, подальших професійних успіхів і нових трудових звершень на благо нашої батьківщини.

Від імені колективу
Інституту держави і права    
імені В.М. Корецького НАН України
академік НАПрН України                                                                       О.В.Скрипнюк