Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Відбувся випуск бакалаврів та магістрів за спеціальностями «Право», «Правоохоронна діяльність», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Менеджмент», «Публічне управління та адміністрування"

Сьогодні в останній день найважчої зими для нашої країни, в умовах повномаштабної війни у стінах нашого університету відбувся випуск бакалаврів та магістрів за спеціальностями «Право», «Правоохоронна діяльність» юридичного факультету, а також бакалаврів та магістрів за спеціальностями «Фінанси, банківська справа та страхування», «Менеджмент», «Публічне управління та адміністрування» факультету управління та економіки. Понад 100 студентів отримали документ про повну вищу освіту.
Вітальну промову з нагоди випуску проголосив ректор університету Олег ОМЕЛЬЧУК, який побажав випускникам завжди тримати в серці ці моменти щастя, ці посмішки, завжди пам'ятати Альма-матер, ніколи не зупинятися в професійному розвитку. Університет пишається новим поколінням кваліфікованих фахівців, за якими відбудова і майбутнє України!
Шановним гостем був народний депутат України Сергій МАНДЗІЙ, який долучився до привітань та почесного вручення випускникам дипломів. Приємним моментом сьогоднішнього дня стало нагородження працівників університету, зокрема грамотами Верховної Ради України були нагороджені перша проректорка Ірина КОВТУН та професор кафедри менеджменту, фінансів, банківської справи та страхування Віктор СИНЧАК. Подяки від Верховної Ради України отримали проректор з економічної та адміністративно-господарської роботи Володимир ХІМІЧ, завідувачка кафедри цивільного права та процесу Світлана ГРИНЬКО, заступниця декана юридичного факультету Ірина ЛИТВИНЕНКО.
Вітаємо усіх причетних до свята і бажаємо натхнення і наполегливості у подальших справах.