Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

В  Хмельницькому університеті управління та права імені Леоніда Юзькова відбувся випуск бакалаврів

За доброю традицією сьогодні, в останній день червня, в  Хмельницькому університеті управління та права імені Леоніда Юзькова відбувся випуск 2023 року. Сьогоднішній день особливий для наших випускників, адже не зважаючи на усі перешкоди що виникали впродовж навчання, приклавши зусилля та працю, пройшовши через важкі випробування COVIDу із його карантинами, дистанційне навчання та найстрашніше це – війну, вони досягли поставленої мети та отримали престижний диплом бакалавра!
   Вітальну промову з нагоди випуску проголосив ректор університету Олег ОМЕЛЬЧУК, який побажав випускникам завжди тримати в серці ці моменти щастя, ці посмішки, завжди пам'ятати Альма-матер, ніколи не зупинятися в професійному розвитку. Університет пишається новим поколінням кваліфікованих фахівців, за якими відбудова і майбутнє України! 
   Привітати випускників Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова завітали почесні гості: перший заступник начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Григорович ТЮРІН, заступник голови Хмельницької обласної ради Валентин Іванович СОКОЛЮК, заступник  Хмельницького міського голови Михайло Михайлович КРИВАК.
      Шановні випускники, це ваш день, що запам’ятається на все життя. Ви – майбутнє 🇺🇦України. Пишайтеся, що ви українці і пам’ятайте, що на світі немає вершин, яких ви не змогли б подолати!